Storm beoordelingen

  • Mar Torres:
    Muy buena relación calidad/precio. Funciona perfectamente!
    La batería es un poc corta pero sufciente. El vapor que produce muy agardable. Práctico y funcional, muy recomendable por su precio.
    2016-01-30
  • flutesallad:
    Works like a charm! Feels comfortable in your hand. The "Storm glass mouthpiece ", enhances the taste, and flow of vape. The "Storm bubbler mouthpiece", makes the vape almost "invisible", until you exhale, and get the aroma filling your mouth, tickling your "flavour senses". Yummy! Get a few batteries, and you are set, for any situation, and outdoor adventure. If needed, I would get a new one "at the spot". Also have to add that the mail service from VAPOSHOP is immediate. The parcel arrived in a few days. XLnt!!! Thank You for a fantastic vape!
    2016-01-18
  • Wes petit:
    Al wie wil beginnen met verdampen en wie niet goed weet welke verdamper te kiezen qua prijs/kwaliteit: zoek niet verder DEZE IS het! k heb al op heel veel verschillende manieren gerookt en uit gewenning net niet meet het effect kunnen bereiken als bij die allereerste keer! THA STORM bracht daar verandering in. temp op 220* en gaan met die bannaan. Thx vaposhop voor de snelle levering, TOP!!!
    2015-12-09
  • Rob:
    Prachtig: perfecte levering in België. De vaporizer is ook gewoonweg briljant. bijna geen opmerkingen behalve dat een reserve batterij en het glazen mondstuk een must zijn.
    Geen problemen met de batterij ongeveer 10 beurten op maximum temperatuur. Eigenlijk geen opmerkingen alles is geleverd en presteert zoals beloofd. Doe zo verder en een dikke pluim voor het hele Team
    2015-11-16
  • Adrian:
    Brilliant for loose leaf usage right from first use.
    It takes a few days to get all the features right.
    Battery lasts for 2 x 5 min uses (200 degrees Celsius option).
    Very poor results with pressed concentrate, although i´ll keep trying.
    Storm titanium concentrate capsule that is required for concentrates came by default in the package.The Peppermint (free sample package), Peppermint, 7 g is really nice.
    2015-11-05
  • Edualf:
    El vaporizador es una pasada la verdad es que me ha sorprendido gratamente, da un vapor intenso y aprovechable.
    Para ser portátil esta genial aun cuando a temperatura alta "tuesta" mucho las hiervas que le pongas.
    En cuanto al servicio no estaría de mas que diesen un numero de traking directamente, sin que lo tengas que pedir tu. Supongo que cuando terminen de poner la pagina a punto lo tendrán en cuenta.
    2015-10-12
  • Northener:
    Very happy for the product and the service. Thank you. :)
    2015-10-05
  • Sebastian:
    Servus, der Storm ist ein sehr cooler vapo. Das design ist unglaublich stealth..."was ist das denn?" "Ne e-cig." Super!! Der Geschmack des vapos ist auch sehr fein. Die heizzeiten sind auch total in Ordnung. Einziges Manko sind die akkus. Ca40 mi bei mittlerer temperatur. Da aber eine session 5 min dauert, geht das. 2 akkus empfohlen. Das Standardmundstück hat den Vorteil das man den Storm auf jedes 18,8 schliff chillum drücken kann. Ebenso hab ich das bubbler Mundstück dazu bestellt. Das macht ihn viel interessanter. Der Storm ist eine sehr lohnenswerte investition.
    2015-09-05
  • The next guy :
    Gisteren binnen gekregen, na een wat hobbelig bestel proces (mijn eigen schuld, ik was vergeten het huisnummer op te geven). Ik heb de unit gelijk aangezet, en met deze mijn eerste vape ervaring ingelast.

    Ik was direct aangenaam verrast, niet alleen door het uitstekende presteren van de Storm vaporizer maar tevens door de 'vape high' die mij enorm goed beviel, 5 sterren dus.
    2015-08-02
  • tgek:
    Mein erster Elektro-Vaporizer - großartiger Geschmack und angenehmes Gefühl mit Kräutern. Ich empfehle das Glas-Mundstück für einen optimalen "airflow"!
    Akku hält bei Mittlerer Temp. ca. 5-6 x 5Min. Auch das reicht mir, Ladezeit ist auch sehr kurz (ca. 1 Std.).

    Sehr zufrieden mit dem Kauf (jetzt 2 Mon. in Benutzung)
    2015-07-23

Plaats beoordeling

=
Leeftijdscheck

Om de VapoShop website te bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.