Mighty beoordelingen

  • meighty:
    fantastic
    2017-09-06
  • Dampertje:
    Na veel wikken en wegen is de keus gevallen op de Mighty, en wat een lekkere dampjes maakt dit apparaat.
    Vanwege de capaciteit kan je de hele dag rekenen op deze Mighty, wat voor mij de belangrijkste redenen was om hem aan te schaffen.
    Dito om te werken met vulcapsules, discreet verwisselen op lokatie en geen gehannes om je kruid erin te doen met wind. Ik zeg: Toppie... k ga dampie doen !
    2017-07-29
  • Dark_matetr:
    Amazing product producing great effect.
    2017-07-01
  • Mangler:
    Hammerteil, gute Dampfentwicklung und leckerer Geschmack bei ausgiebiger Akkuleistung.
    2017-06-06
  • Lux:
    Super Vaporizer
    Kosten werden von der AOK übernommen.
    2017-06-04
  • Tonypolo:
    I I was reluctant for a long time because I had bought a "pen vaporizer" with poor results and satisfaction. After a few years came the Mighty, so I bought it but always with some doubt. Here, all the doubts have vanished vaporizing first 185 ° not understanding so much and when i vaporize 190 ° - 195 ° i realize because the name Mighty and i was very very happy about this marvelous product. I highly recommend my favorite temperature is now 190 ° but try it according to your tastes and aromas that you put in.
    2017-05-28
  • Tonypee:
    Eccellente prodotto, dopo tre minuti per capire il tutto il vaporizzatore era già pronto all'uso. Più maneggevole di quanto sembri, si capisce quasi subito come smontare il tutto, il controllo della temperatura è efficace la batteria dura. Unico piccolo difetto è che nella fase di carica ma credo solo fin quando non ci si prende un po la mano un po di materiale finisce attorno alla camera di combustione e non è facilissimo da pulire ma poco male e di sicuro con un po di pratica l'attrezzo per riempire si usa con scioltezza.
    2017-05-26
  • agnes:
    Trés bien
    Mais dans le cas d'une panne à qui s'adresser pour le faire réparer ?
    2017-02-25
  • A:
    De Mighty is mijn favoriet onder de portables,hij produceert dikke dampwolken van hoge kwaliteit en de kruiden worden niet verbrand.
    Ik gebruik hem soms met een bubbler ,wat dan weer voor afwisseling zorgt en ook op deze manier is het een zeer aangename ervaring.
    Enige (-)puntje is dat hij misschien wat aan de grote kant is ,maar dat is mijn smartphone ook.
    2017-02-13
  • Alberto:
    Great vaporizer, the best I've tried!
    2017-02-05

Plaats beoordeling

=
Leeftijdscheck

Om de VapoShop website te bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.