Mighty vaporizer beoordelingen van klanten

Mitja 2018-09-05

Must buy! This is hands-down the best vaporizer I've used. Not to mention the customer satisfaction vaposhop offers. Mine started to act up (battery going from 2 to 0) and there was some LCD flickering (wasn't there at the start). What they did? Probably will repair my mighty but since repairs take long, they went ahead and send a new one to me which was like wow. Vapor production = 11/10 Taste = Depends on herbs but its freakin delicious! Recommended Temp: 195C ;) you will see why it has the name mighty. This vaporizer simply works. Just don't forget to charge it before going out. If I had to buy a new vape it would probably be this one again. I've tried many vaporizers but still come back to this one every day with the most satisfaction.

Willem 2018-08-22
  • Doet zijn werk heel goed

Heb m nu al langer dan 1 jaar, en wat een super apparaat! Damp niet dagelijks, maar als ik damp is het echt quality time. Kan mij nog goed herinneren dat ik m voor het eerst probeerde, had een goedkope pen vaporizer die wel aardig was, maar wilde echt voor deze gaan...wel een hoop geld, maar toe maar dan..en dus die avond een bowl gevuld, en wat word je MIGHTY high met dit apparaat, chill muziekje erbij, en genieten maar....!Dit is een aanrader! Groetjes van Willem(Bedankt Vaposhop!)

Dimi 2018-07-18
  • Doet zijn werk heel goed

Wat een zalige vape... Smaak is super en veel damp. Handige accessoires erbij. Niet veel nodig om in hogere sferen te geraken vergeleken met joints. Kopen niet twijfelen!

Frederick 2018-03-17

Ik kan dit toestel alleen maar aanraden!!! Had reeds de Volcano in mijn bezit en was hier enorm tevreden van, maar ik zocht nog iets wat meer 'portable' is. Lang getwijfeld tussen deze en de crafty maar uiteindelijk toch voor de mighty gegaan. De damp smaakt echt hemels, bijna net zo goed als de volcano!! Het is misschien wel de grootste draagbare vape, maar je kan hem nog steeds overal meenemen. De capsules zijn ook een aanrader, dit maakt het ontzettend praktisch als je ergens op locatie wilt dampen.

Dimitris 2018-03-11

Two words.BUY IT

NVape 2018-02-15

Ik heb deze vaporizer nu al iets langer dan een jaar in gebruik, en ik kan enkel zeggen wat een topproduct! Ik heb niet heel veel ervaring met andere vaporizers, maar na het lezen van vele reviews besloot ik deze aan te schaffen. Ik ben ervan overtuigd dat deze vaporizer veel mensen gelukkig zal maken! Bij deze in ieder geval mijn review. Als het gaat om een dergelijke vaporizer vind ik de dampkwaliteit de belangrijkste factor. Dus hoe sterk is het effect (high) en hoe voelt het? Hier kan ik niet anders dan positief over spreken. Ik moet er wel bij zeggen dat ik slechts een paar vaporizers geprobeerd. Het effect (de high) is zeer helder en puur. In tegendeel tot roken komt de high heel rustig binnen, en bouwt dan beetje bij beetje op tot een heerlijk niveau. En dit kan al met een kleine hoeveelheid van 0,1 gram. De dampwolken zijn vol. En ook over de smaak ben ik meer dan tevreden. Je proeft echt de verschillende smaken tussen diverse strains. Net zoals je dat zeg maar bij verschillende soorten thee kan proeven. In het begin was dit wel eventjes wennen, want je hebt echt het gevoel dat je plantaardige damp aan het inhaleren bent. Persoonlijk geef ik bij een dergelijk product niet heel erg veel om het design. Voor mij speelt functionaliteit de grootste rol. Ik moet echter zeggen dat de Mighty er strak en simpel (positief) uitziet. De vaporizer is voorzien van 3 knoppen: Temperatuur omhoog, omlaag en een aan/uit knop. Eigenlijk wijst het apparaat zichzelf. Het apparaat is wat groter dan andere (portable) vaporizers die ik bekeken heb. Hij is echter net wat te groot om hem comfortabel in je broekzak te doen, maar daar was ik dan ook niet naar op zoek. Qua gebruiksgemak is de Mighty ook helemaal zijn geld waard. De Mighty wordt onder andere geleverd met een grinder en een hulpstuk om te vullen. Op deze manier is hij binnen no-time klaar voor gebruik. De grinder doet perfect wat die moet doen: zeer fijn malen. En dat is nou net waar de Mighty van houdt. Des te fijner de stof is gemalen, des te voller en beter de damp is. Wat ik net even iets minder vind is de bolle onderkant, waardoor je hem niet kan neerzetten. Maar met een beetje handigheid is dit geen groot probleem. Wat ik daarnaast ook wat minder vindt is dat de vaporizer na één minuut automatisch wil uitschakelen. Dit is echter met een druk op de knop weer gereset. Ik had deze timer liever op een minuut of 5 gezien. Maar ook dit valt in het niets bij de pluspunten van de Mighty. Hoe ik hem zelf gebruik? De Mighty wordt geleverd met een liquid pad; bedoeld voor concentraten. Zelf kies ik er voor om de liquid pad bovenop mijn kruiden te leggen, zodat deze lekker compact blijven. Ik neem altijd (direct naar mijn longen) halen van zo'n 5-10 seconden op een rustig comfortabel tempo. Wat betreft temperatuurinstellingen begin ik altijd rond de 180 graden Celsius en bouw afhankelijk van mijn wensen op naar zo'n +/- 200 graden. Na gebruik leeg ik de kruidenkamer meteen. Ook gebruik ik de Mighty vaak in combinatie met een of twee vrienden, en ook zij zijn zeer tevreden over de effecten. Kortom een super fijne draagbare vaporizer met topkwaliteit damp!

Bobpje 2018-02-14

Super toestel , wel een b'tje groot voor zak model.... maar dampen !! Als de beste ..... 😉😉

jazzitious 2018-02-12

Fantastisch toestel.

R Rokven 2017-11-11

dit is echt een hele goede vaporizer , echt ik wist niet wat ik proefde , en het effect is echt het beste wat ik ooit heb gehad , dit is echt een aanrader , ik wil de vaposhop medewerkers echt bedanken, voor alle hulp en vriendelijkheid , echt toppie

Dampertje 2017-07-29

Na veel wikken en wegen is de keus gevallen op de Mighty, en wat een lekkere dampjes maakt dit apparaat. Vanwege de capaciteit kan je de hele dag rekenen op deze Mighty, wat voor mij de belangrijkste redenen was om hem aan te schaffen. Dito om te werken met vulcapsules, discreet verwisselen op lokatie en geen gehannes om je kruid erin te doen met wind. Ik zeg: Toppie... k ga dampie doen !

Plaats beoordeling

Voordelen

Nadelen

=
Leeftijdscheck

Om de VapoShop website te bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.