Boundless CFX beoordelingen van klanten

Hobojo 2018-10-30
  • It's helping me to stop smoking
  • I cant put it down.

SORTED !! Been smokin J's for 34 years, Not any more! Boundless cfx has helped already and i have only had it 4 days. No more skinnin up for moi, I'm now packin up. YOU BEAUTY Thanks all at vaposhop,for speedy delivery,

Andreas 2018-05-04

Hele fijne vaporizer alleen de smaak neemt af na de 4e hit maar geeft alsnog lekkere dampwolken.

kristof 2018-03-15

oei dure vergissing , het toestel oogt op de site zeer robuust en oerdegelijk , maar in realiteit is het een lichtgewicht toestel afgewerkt met goedkope plastic materialen en dan vooral de mouthbase en mouthpiece , deze geven dan ook een vreselijke smaak af ! verder is het erg onaangenaam dat het toestel onmiddellijk na het inschakelen begint op te warmen , dit naar de temperatuur die het laatst stond ingesteld , ik bepaal graag zélf wanneer het moet opwarmen en daarbij stel ik graag eerst zélf de temperatuur in , zeker bij gebruik met verschillende kruiden die een verschillende temperatuur vragen . reden waarom ik deze kocht was voor de grotere kruidenkamer , nu werk ik met een Flowermate HYBRIDX en ondanks zijn kleine kruidenkamer is het een toptoestel ! ook via deze site gekocht dus er zitten wel degelijk goede toestellen tussen , maar voor deze prijscategorie is de Boundless niet goed , jammer

George 2018-02-22

Top hoogwaardige kwaliteit vaporizer voor deze prijs 🏆 veel beter dan een flowermate die ik had nieuwe gekocht en ontplofte op mijn leer bank in mijn woonkamer hellas kon my geld niet terug krijgen want ik heb de rookende overhitte vapo in de kanaal gegooid...

Me&myself 2017-05-09

4 stars only since its my first vape and i have no comparison to top of the line products. As my first vaping device i am more then pleased to use this: +very fast warming up and fast charging +good potency and taste (though taste quickly declines, afaik this is the main difference between this and more expensive devices +vibration when the set temperature is reached - the plastic mouthpiece warms up very quickly on 220C (but you can buy water pipe adapters, etc) - the loading bowl is hard to clean the loading bowl screens are small and REALLY GREATLY needs to mod it (with VapeXhale EZ Load Bowls) - non-replacable batteries (you can send it back and have batterries replaced by the company though for 25 bucks... not to cheap considering the price of sending it via post most likely)

Vprt 2016-12-12

Great value for money, super efficient and outperforms many other vapes. Producing clouds right away, bowl fits enough material. Multiple sessions on a single charge

Simon 2016-09-22

Extremely smooth and fast device with a long battery life that you can use at every temperature due to the manual temperature control. Has a rather big chamber as well. Can only recommend!

Carlo Hendriks 2016-09-19

Als nood-oplossing voor onderweg is het een redelijk apparaat. Er gaat echter maar 0.3 gram in en deze zijn in 5 minuten op. Met de Volcano maak ik hier minimaal 3 zakken mee. Het apparaat is bijzonder groot voor een portable vaporizer.

C Hendrisk 2016-08-14

Redelijk. Hij smaakt de eerste trekken lekker, daarna wordt het al snel vies. Het vullen gaat niet fijn aangezien er constant van alles in het randje rondom het gat valt. Ook het platte mond stuk vind ik vervelend. Kortom, te duur en niet zo bevredigend als deVolcano.

Dante 2016-06-22

Great product: Easy to use, lighting fast warm up, lightweight, very well built. -1 star, cause my herbs get stuck inside the space between the compartment and chassis surface, but nothing the included brush can't clean.

Plaats beoordeling

Voordelen

Nadelen

=
Leeftijdscheck

Om de VapoShop website te bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.