Mighty vaporizer beoordelingen van klanten

Steve VdV 2019-05-07
  • Doet zijn werk heel goed
  • Temperatuur exact te regelen
  • Cleaning (Duh)
  • Schoonmaken kost wat tijd
  • Soms wat prikkelt op de keel

Ik ben redelijk tevreden over de Mighty, maar voor het geld had ik een properdere ervaring verwacht. Je kan de onderdelen in een glas ontsmettingsalcohol laten weken. De reden voor deze review echter, is een 'rechtzetting' die ik graag wil maken. De Mighty kan wel rechtop staan. Pak het oranje pinnetje eruit en steek het er omgekeerd in. Je hebt nu een klein voetstukje en hij zal blijven staan. :)

Stefaan 2019-04-25
  • Doet zijn werk heel goed
  • Heel efficiŽnt
  • nauwelijks 'hijs-weerstand'
  • Temperatuur exact te regelen
  • Veel damp
  • Blijft niet rechtop staan van zichzelf
  • Cleaning (Duh)
  • goedkoop display
  • Schoonmaken kost wat tijd

Misschien wel de beste die er is, qua resultaat of ontwerp. Maar het is ook een van de duurste, terwijl het nogal 'chinees' aanvoelt (net geen brol) qua materiaal. In die zin is dat zijn prijs niet waard, zeker niet als ie ook nog eens stuk gaat. Goed ontwerp, met minderwaardig materiaal uitgevoerd.

Trudy 2019-03-24
  • Easy to use/clean
  • Good w/ small amounts
  • Super efficient
  • Price
  • Visual design

I have a volcano as well and I never use it anymore because the Mighty is practically as good while being muuuch easier to use and clean. It is very expensive but well worth it in my opinion! It looks... very German? It's all about functionality! Something I really like about it is that it works great with super small amounts (like half a dosing capsule, 0.05g).

Nick 2019-03-19
  • Everything
  • Cleaning (Duh)

There are no downsides to this Vaporizer, Ive been using it for over a year now and its perfect. It holds its temperature very well. Its always been my go-to friend. I have been using it, this is without a doubt the best vaporizer out there.

Daan 2018-12-18
  • Doet zijn werk heel goed
  • Effect is zeer goed te merken
  • Heel efficiŽnt
  • Kan rechtop staan
  • Temperatuur exact te regelen
  • Veel damp

Eerst moet ik een ding adresseren. De Mighty kan wel degelijk rechtop staan. De oranje tool in de onderkant kan andersom in het gat gestoken worden, waardoor de Mighty op het ronde uiteinde kan steunen. Voor de rest voor mij een van de betere vapes om echt goede dikke walmen mee te creŽren. De smaak is niet te evenaren en de effectiviteit ook zeker niet.

Joris 2018-11-14
  • Doet zijn werk heel goed
  • Heel efficiŽnt
  • Temperatuur exact te regelen
  • Blijft niet rechtop staan van zichzelf

Groot gevaarte lol, maar ongetwijfeld een waanzinnig goede vaporizer met simpele degelijke logica, zoals we de Duitsers kennen. Nadeeltje is toch dat de unit niet autonoom kan neergezet worden om te vullen, maar dat is ook het enige minpunt dat ik ondervond. Aanrader!

bruut 2018-11-12
  • Doet zijn werk heel goed
  • Effect is zeer goed te merken
  • Heel efficiŽnt
  • Temperatuur exact te regelen
  • Veel damp
  • Blijft niet rechtop staan van zichzelf

Even de Ghost MV1 stealth geprobeerd, maar toch maar weer omgeruild voor een oude vertrouwde Storz & Bickel. Ik was al heel blij met de Plenty en de Crafty. De Mighty werkt precies zoals je kan verwachten van het merk en de kwaliteit van damp is uitstekend. Dit is naar mijn mening de beste vape voor thuis en op feestjes. Met de laatste batterij update haal ik met 6 streepjes ook 6 doses. Ook erg fijn dat het product compleet is met alle benodigde accessoires.

Melvin 2018-11-02
  • Doet zijn werk heel goed
  • Effect is zeer goed te merken
  • Heel efficiŽnt
  • Temperatuur exact te regelen
  • Veel accesoires
  • Veel damp
  • Blijft niet rechtop staan van zichzelf
  • Soms wat prikkelt op de keel

Een zeer goede vaporizer, een session-vape die zijn werk prima doet. Dat heeft hij ook bewezen na jaren op de top gezeten te hebben en nog steeds is. De hybride (convenctie en conductie) verwarmingselement combineert het beste van beiden. Desondanks ben ik na aanschaf erachter gekomen dat ik meer een on-demand personality heb, hierdoor gebruik ik mijn onverwoestbare Omnivap vaker. Met vrienden, partner of goed stoned worden heeft de Mighty de voorkeur.

Nick 2018-10-02
  • Effect is zeer goed te merken
  • Heel efficiŽnt
  • Temperatuur exact te regelen
  • Veel damp
  • Zeer goede smaak
  • Blijft niet rechtop staan van zichzelf
  • Schoonmaken kost wat tijd

Deze vaporizer heb ik bij Vaposhop ongeveer 2 jaar geleden besteld. Ik had op dat moment een andere vaporizer en was na de vele verhalen erg benieuwd naar de Mighty. Toen hij binnenkwam heb ik hem meteen geprobeerd... En tot nu heeft de Mighty me alleen nog maar plezier opgeleverd. Naar mijn mening mag ik met recht zeggen dat dit de Rolls Royce onder de portable vaporizers is. De Mighty doet zoals anderen al aangeven zijn werk ontzettend goed. Wat ik zelf altijd erg belangrijk vind is in welke mate de vaporizer de gewenste stoffen laat vrijkomen. De Mighty doet dit echt ontzettend goed. De effecten zijn goed te merken. Ook over de smaak en damp ben ik goed te spreken. De smaak is, met name in de lage temperatuurregionen, goed aanwezig. Je proeft echt puur welke kruiden/strains je aan het dampen bent. Dit in combinatie met volle dampwolken. Verder is dit een van de makkelijkste dampers dit ik in mijn handen gehad heb. Het vullen gaat met de bijgeleverde vultool ontzettend makkelijk en kost doorgaans niet meer dan 3 minuten tijd. Zeker in combinatie met het gebruik van de zogenaame 'dosing caps' is het vullen en gebruiken nog makkelijker. De dosing caps vul je met het gewenste kruid en plaats je simpelweg in de Mighty. Is deze verbruikt? Dan kun je hem zonder problemen verwijderen en vervangen met een ander. Dit scheelt overigens ook veel schoonmaak werk. Dit is dan eigenlijk ook het enige merkwaardige minpuntje van de Mighty. Het schoonmaken ervaar ik altijd als een intensief klusje. Al met al een super goede vaporizer! Er hangt een prijskaartje aan, maar dan heb je ook echt wat!

Marco 2018-09-23
  • Beste vaporizer ooit
  • Doet zijn werk heel goed

De Mighty vaporizer is zijn bedrag meer dan waard! De kwaliteit van de damp kan niet beter, het is super smaakvol en koel. Het effect is sterk, veel beter dan alle andere vaporizers die ik heb geprobeerd. De bediening is super simpel, de vaporizer vullen (zeker met de capsules) gaat erg makkelijk. Hij voelt aan en ziet eruit als een kwaliteits product. De batterijen opladen gaat erg snel en ze gaan de hele avond mee. De beste vaporizer ooit!!

Plaats beoordeling

Voordelen

Nadelen

=
Leeftijdscheck

Om de VapoShop website te bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.