Vergeet onze 25% kortingscode niet: XMAS25

Cookies

Cookieverklaring

Vaposhop
Van Slingelandtplein 13
1051 DD Amsterdam
Nederland
 
vaposhop.nl
KvK 34179009
 

1. In kaart brengen websitebezoek

A. Cookies

  1. Vaposhop gebruikt verschillende cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen door de browser van jouw computer, tablet of smartphone.
  2. Er bestaan verschillende soorten cookies:
    1. Functionele cookies zijn cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt, zo kunnen bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Ook kunnen wij hiermee onze website en onze dienstverlening via de website optimaliseren.
    2. Analytische cookies van derden. Deze cookies kunnen jouw surfgedrag bijhouden. Deze cookies worden geplaatst wanneer er gebruikt wordt gemaakt van analytische dienstverleners, zoals bijvoorbeeld Google Analytics.
    3. Tracking cookies worden door een externe partij geplaatst. Door het lezen van de cookies herkent de adverteerder jou bij een bezoek aan een site waarbij hij eveneens is betrokken. Als je verder surft, kunnen gepersonaliseerde advertenties worden getoond. Deze cookies kunnen ook jouw surfgedrag bijhouden waardoor een zeer specifiek profiel door deze partijen kan worden opgebouwd. Dit profiel kan zo gedetailleerd zijn dat er sprake is van een persoonsgegeven.

B. Cookievoorkeuren wijzigen

  1. Jouw cookie-instellingen zijn bij het eerste bezoek aan onze website door jou zelf ingesteld. Alle niet functionele cookies zijn per categorie te weigeren. Plaatsing van cookies, anders dan functionele of anonieme analytische cookies, vindt alleen plaats na een actieve handeling door jou als bezoeker. Je kunt jouw instellingen op ieder moment wijzigen via onze website.

2. Cookieoverzicht

A. Cookienaam, cookie type, cookie doeleinde en de bewaartermijn

  1. De website van Vaposhop maakt gebruik van verschillende soorten cookies welke zijn weergegeven in onderstaande tabel.

  2. In totaal zijn er op vaposhop.nl 52 verschillende cookies aanwezig. De volgende cookies kunnen bij een bezoek aan de website van Vaposhop op de harde schijf van de bezoeker worden geplaatst:

B. Cookietabel

Naam Type(s) Cookies Bewaartermijn
Cloudflare Functioneel __cf_bm Einde sessie

Cloudflare is een platform dat de prestaties en veiligheid van websites verbetert. Deze cookies identificeren en volgen de gebruiker, onder andere om een load-balancer en een bot-manager te laten werken. Tevens wordt er een cookie gebruikt om te bepalen of webverkeer vertrouwd is.

Google Tracking __Secure-3PAPISID
__Secure-3PSID
__Secure-APISID
__Secure-HSID
__Secure-SSID
1P_JAR
APISID
HSID
NID
SAPISID
SID
sid
Einde sessie
Einde sessie
Einde sessie
Einde sessie
Einde sessie
Einde sessie
Einde sessie
Einde sessie
Einde sessie
Einde sessie
Einde sessie
Einde sessie

Dit zijn cookies geplaatst door Google. Zo worden onder andere voorkeuren per bezoeker opgeslagen. Ook worden deze cookies gebruikt voor persoonlijke advertentiedoeleinden. Lees hier op welke manier Google jouw persoonsgegevens gebruikt.

Google Analytics Analytisch _ga
_ga_RQLXNW9KSG
_gat_UA-12481930-10
_gid
_gat_UA-12481930-1
_gat_UA-12481930-3
2 jaar
2 jaar
Einde sessie
23 uur
Einde sessie
Einde sessie
Deze cookies worden geplaatst door Google Analytics. Er wordt een uniek ID geregistreerd zodat statistische gegevens worden gegenereerd over hoe, en wanneer, de bezoeker de website gebruikt.
Google Analytics (anon.) Analytisch (anoniem) _ga_RQLXNW9KSG 2 jaar
Google gebruikt de _ga cookie om de website beheerder een beeld te geven over de bezoekersstromen via de dienst Google Analytics. De _gat cookie zorgt ervoor dat er niet een ongelimiteerd aantal verzoeken wordt verstuurd om gegevens door te geven. Uw ip-adres is gemaskeerd, waardoor u als bezoeker anoniem blijft.
Hotjar Analytisch, Tracking _hjAbsoluteSessionInProgress
_hjFirstSeen
_hjIncludedInPageviewSample
_hjIncludedInSessionSample
_hjSession_787053
_hjSessionUser_787053
Einde sessie
Einde sessie
Einde sessie
Einde sessie
Einde sessie
1 jaar

Deze cookies worden geplaatst door hotjar.com. Ze zorgen voor analyse en feedback van de website op basis van het bezoek van de gebruiker. Op deze manier is het mogelijk om de website aan te passen naar de wens van de bezoekers.

Klaviyo Tracking __kla_id 2 jaar
Site Cookies Functioneel __csrf_token-2
acris_cookie_landing_page
acris_cookie_referrer
nocache
session-1
session-2
x-cache-context-hash
Einde sessie
Einde sessie
Einde sessie
Einde sessie
Einde sessie
Einde sessie
Einde sessie

Deze cookies houden ingevoerde gegevens op de website bij, zodat het gebruik van de website makkelijker is voor de gebruiker. Hierbij kan worden gedacht aan inloggegevens, gegevens die worden ingevuld op formulieren en het opslaan van voorkeuren.

Vimeo Analytisch, Tracking vuid 2 jaar

Deze cookies worden geplaatst door vimeo.com en player.vimeo.com. Ze zorgen ervoor dat het afspelen van de video’s kan plaatsvinden. Ook analyseren ze de id’s van de bezoekers.

Vimeo (functional) Functioneel player 1 jaar
Deze functionele cookies zorgen ervoor dat de videoplayer van Vimeo werkt.
YouTube Tracking CONSENT
VISITOR_INFO1_LIVE
YSC
2 jaar
6 maanden
Einde sessie

Dit zijn cookies die door YouTube worden geplaatst om het gedrag van bezoekers te analyseren. Er wordt een YouTube-video op de site gezet en wanneer de gebruiker deze bekijkt komt er informatie vrij.

3. Google Analytics

A. Google

  1. Via onze website wordt een cookie geplaatst van het ongetwijfeld bij jou bekende bedrijf Google. Deze cookies maken deel uit van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om te onderzoeken hoe jij als bezoeker onze website gebruikt en hierover maakt Google voor ons inzichtelijke rapportages.
  2. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Vaposhop heeft hier geen invloed op.
  3. Je kunt hier lezen op welke manier Google jouw persoonsgegevens gebruikt en voor welke doeleinden deze worden ingezet.

B. Privacy-instellingen

  1. Door middel van deze cookieverklaring informeren wij jou over het gebruik van dit type cookie.
  2. Vaposhop heeft met Google een verwerkersovereenkomst gesloten.
  3. De informatie die Google verzamelt, wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd maar jouw IP-adres is daarbij niet gemaskeerd zodat jouw locatie wel herleidbaar blijft.
  4. Wij hebben Google toestemming gegeven om de verzamelde gegevens te delen met overige producten of diensten van Google (zoals o.a. Adwords, DoubleClick).
  5. Tot slot maken we ook gebruik van Google Analytics 4 (GA4), hierbij wordt jouw IP-adres wel gemaskeerd en worden verzamelde gegevens niet gedeeld met overige diensten van Google.

4. Websites van derden en wijzigingen

A. Deze cookieverklaring is niet van toepassing

  1. Op websites van derden die door middel van links met onze website zijn verbonden. Het is voor Vaposhop niet mogelijk om te garanderen dat deze derden op een betrouwbare en veilige wijze omgaan met jouw persoonsgegevens.
  2. Raadpleeg altijd de privacyverklaring van deze websites alvorens van deze websites gebruik te maken.
  3. Deze cookieverklaring kan worden gewijzigd. Bij wijziging zal je opnieuw worden gevraagd om jouw akkoord voor de plaatsing van de gewijzigde cookies. De huidige versie van deze cookieverklaring is 20220323.

5. Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

A. Jouw rechten

  1. Je hebt het recht om:
    1. jouw persoonsgegevens in te zien;
    2. een verzoek tot correctie van gegevens in te dienen;
    3. een verzoek te doen minder gegevens door ons te laten verwerken;
    4. verwijdering van jouw gegevens aan te vragen;
    5. jouw gegevens te laten overdragen aan iemand anders en,
    6. een klacht in te dienen zoals verder is beschreven in artikel 6.
  2. Mocht je vragen of opmerkingen over de gegevensverwerking van Vaposhop hebben, stuur dan een verzoek naar [email protected] .
  3. Vaposhop wil er zeker van zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan. Daarom vragen wij je vriendelijk om, tezamen met jouw verzoek tot inzage, correctie of verwijdering, een kopie van jouw identiteitsbewijs mee te sturen. Ter bescherming van jouw privacy verzoekt Vaposhop je om in deze kopie jouw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart te maken.
  4. Vaposhop zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op jouw verzoek reageren.

6. Klachtrecht

A. Interne behandeling

  1. Wanneer je klachten hebt over de wijze van verwerking van (persoons)gegevens helpt Vaposhop je graag om deze in onderling overleg uit de wereld te helpen. Richt jouw klacht voor behandeling in eerste instantie tot [email protected]

B. Autoriteit Persoonsgegevens

  1. Op grond van de Algemene Verordening Gegevensbescherming heb je het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens over onze verwerkingen van jouw persoonsgegevens. Je kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens. Meer informatie over jouw klachtrecht vind je op de website via: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/zelf-doen/privacyrechten/klacht-over-gebruik-persoonsgegevens